Ofrivillig vilodag | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Ofrivillig vilodag

Hela dena dagen har vart upp och ner vänd. Börjar med att bussen jag skall ta till min VFU-plats inte kommer. När jag äntligen har en dag då jag slutar kl 13 så tänkte jag att jag skulle få tränat innan alla kommer till gymmet. Jag skyndar hem efter VFU’n för att dricka kaffe och byta om. Men när jag står utanför dörren och skall låsa för att kunna komma in ser jag att jag fått med mig nycklarna till tvättstugan, och D kommer inte hem förens kl 19!! Som tur va så kunde jag ringa mamma eftersom att hon sutade ungifär samma tid som mig idag så kunde åka hem till mamma å pappa istället för att sitta i trappuppgången och glo. Men detta resulterade i att jag inte fick tränat idag. För senare på eftermiddagen kom bror min och hela kära familjen satt och åt middag och snackade barndomsminnen, så jag är egentligen inmte alls missnöjd över dagen alls!!

Hemma hos mamma och pappa lyckades jag slänga ihop min favvo mellis  hallon&lakrits, eller ja blev  på ett ungifär. Istället för kvarg fick det bli naturell lätt yougurt (recept undr bilderna). Tog mig även ett knäckebröd och massa kaffe.

2013-10-23 13.08.55

Sur och arg när jag inte får upp dörren

2013-10-23 14.55.31

Hallon-lakrits röra

  • 250g kvarg / ca 2dl naturel yougurt
  • ½-1dl frysta hallon
  • 1tsk lakritspullver
  • Ev sötning som ex funlight hallon

Tina hallonen något och rör sedan ihop allt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats