Tacokväll mitt i veckan | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Tacokväll mitt i veckan

Förväntade mig ett smockfullt gym när jag åkte till gymmet eter praktiken, men det var faktiskt riktigt lugnt förtt vara kl 16. Så jag fick kört mitt benpass med trmpo så att svettet ran och jag fick svårt att gå mellan övningarna. Dödade verkligen mina ben idag så jag hoppas lite på träningsvärk imorgon. Någon crosstrainer blev det inte för att jämna ut att promenaden imorse inte blev av. Jag åkte istället direkt hem lämnade väskan bytte skor och jacka och tog mig en promenad till mataffären och handlade taco ingridienser. För idag hade jag och D tacokväll mitt i veckan. 

Nu ska jag gå och kolla på Svenska Hollywood fruar och stretcha, för igår var jag så duktig så att jag glmde av att stretcha.

2013-10-22 20.28.36

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats