Morgonmys och barnprogram | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Morgonmys och barnprogram

När klockan ringde 04.30 ville jag inte upp och kunde knappt öppna ögonen. Så jag beslutade att lyssna på kroppen och somna om och gå upp och ta en morgon promenad istället, men även då var jag alldeles för trött och regnet vräkte ner. Så även då somna jag om och gick upp lagom så jag hinner till förskolan. Jag är fortfarande trött så blir tidig sängång idag, har blivit lite för sena kvällar nu de senaste men det är mycket rologare att vara uppe nu när D och M håller på och producerar massa härlig musik.

När jag slutat på förskolan 15.30 tar jag mig direkt till gymmet, väskan är packad. Blir ben med fokus baksida och sedan bör jag stå på crosstrainern 30 min så jag tar igen min promenad. Vi får se hur det slutar. En sak är säker och det är att jag ska inhandla celsius snart så jag blir pigg igen.

2013-10-22 07.20.31

Åt frukost och drack morgonkaffet framför barnkanalen idag. Jag måste ju hålla mig uppdaterad när jag jobbar med barn. Men jag klagar inte på det, haha!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats