Get it right | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Get it right

Jag räknade helt fel igår kväll på när jag skulle gå upp… Ställde klockan på 04.50 för att jag skulle hinna ut på morgonpromenad, bara det att jag kunde gått upp 05.50 istället. Jaja, jag är uppe har gått min promenad och ätit den första delen av frukosten och gjort mig i ordning. Jag kom nämligen på att jag sovit 1 timma för lite när jag åt frukosten efter promenaden och duschen. Men men det blir en lång och mysig morgon istället så jag skall inte klaga.

Har fått en fruktansvärt stor å jobbig vagel i undre ögonlocket eller vad man säger?? Det känns som halva ansiktet är svullet så inget smink på ögonen hoppas inte barnen blir rädda för mig idag, haha! Nää dags att göra kaffe och käka andra delen av min frukost.

2013-10-21 06.08.14

Bjuder på en mysig morgon bild i bästa tofflorna, och nu börjar musklerna komma fram mer å mer på benen, jippi!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats