50% Pain | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

50% Pain

Lugn morgon men på nogåt sät lyckades dagen blir stressig, hur? Åt min frukost 7 och kunde inte ta min rast förens vid 13 så gick 6TIMMAR utan mat!!! Sedan va jag proppmätt när de va mellanmål och jag visste inte riktigt när jag slutade så struntade i att tvinga i mig kvarg vid 15 så när jag var hemma 17.45 (!!!!) kunde jag äta lite eftersom att jag och D skulle äta middag 1 timma efteråt. Nää imorgon blir det skärpning på mig! Får helt enkelt bara äta min kvarg vid 15 även om jag inte är hungrig annars orkar jag inte med mig själv, typiskt! 

Imorgon ska jag vända hela träningsdagen så det blir gym på morgonen (5.00) och promenad när jag är hemma från praktiken. Önska mig lycka till att komma upp ur sängen imorgon.

2013-10-21 13.07.08

Lunch lådan

2013-10-21 17.48.06

Kaffe räddar min dag, detta fick bli mellis 1 timma innan middag

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats