Remeber the name | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Remeber the name

Hej hopp!

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, hoppas att fler kan börja läsa så att det blir roligare att uppdatera. Plus att nu har jag fixat så att jag slipper sladdar å grejor för att få in bilderna i datorn och då går det ganska mycket snabbre. 

Har fått mina fundringa igen på hur människor fungerar? Eller är det mig det är fel på? Jag menar hur svårt är det att hålla vad man lovar och inte komma på dumma genomskinliga ursäkter? Sriöst?! Eller är det jag som gör något?? Nää nu skiter jag i alla och kommer köra mitt race vill ni träffas eller prata ta då kontakt med mig, för jag tänker inte bli mer dissad nu i mitt liv! Ska visa alla att jag kan och jag ska upp på scenen i en form som gör att jag får pallplacering!

Innan jag tackar för mig denna kvällen bjuder jag på´en bild från imorse efter min morgon promenad i ösregnet och en form bild på min rygg.

2013-10-20 09.16.58

2013-10-20 14.10.34-3

TACK Å HEJ!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats