Det går fortare att falla än att ta sig upp | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Det går fortare att falla än att ta sig upp

Känt mig trött sedan i söndags å då menar jag riktigt trött. Har inte förstått varför men tänkt att de kanske vart mycket i skolan. Idag kollade jag över mitt matintag en extra gång och såg att jag låg alldelesförlågt = inte alls konstigt att jag vart trött och orkeslös. Började kolla och lägga till har ävenskrivit med min bror hela kvällen och fått en massa hjälp låg på ett för högt proteinintag och för lite kalorier. Men nu är det äntligen ordning på detta. Så här ser matschemat ut nu:

Frukost1: 1dl havregryn, 2dl mjölk, ½skopa proteinpulver

Frukost2: 1 avokado, 2 rågrut

Lunch: kyckling potatis och en stor sallad

Mellanmål: kvarg eller en proteinbar

Middag: samma som lunchen

Kvällsmål: Kasein

Innan träning kommer jag även ta aminosyror och jag ligger fortfarande på ett proteinöverskott. Om jag tar bort vissa proteiner måste jag även ta bort kalorier och jag har redan svårt som det är att komma upp. Så som sagt en deppig trött dag. Bättre blev det inte av att jag var orkeslös på gymmet, men kontakten fanns i alla fall genom hela passet så får vara nöjd. Efter passet unna jag mig även 15min av vatten massage! Hoppas på en bättre dag imorgon.

MM-I-can-do-this

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats