Of course it's good, it's made by me | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Of course it’s good, it’s made by me

Började dagen med en 5km lång pw idag. Men usch vad trött jag var innan jag kom upp ur sängen eller ja jag var trött hela vägen jag gick, haha. Men jag tog mig runt fasten jag mötte på trapor och tränigvärken i ben och rumpa är inte nådig idag. Som tur är har jag gjort mitt för idag, nu ska jag bara vara i skolan mellan 10.15-15.00. Vi brukar alltid få sluta tidigare så idag väljer jag att inte ta med något mellanmål (kvarg) utan jag äter det när jag kommer hem i stället. Men lunch har jag med mig och idag serveras det som vanligt potatis kyckling och sallad. Att jag inte tröttnar??

Tänkte göra ett inlägg i eftermiddag och mitt nya matupplägg.

IMG_20130909_084706

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats