Söndags ångest | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Söndags ångest

Då vart de söndag igen och alla vardagssysslor kommer igång. Jag och Dennis har precis vart iväg och stor handlat inför veckan, en plåt med 2kg kyckling är inne i ungnen så att jag slipper laga tråkig mat under veckan. Hade även eventuellt tänkt och göra i ordning lite fisk också får se vad jag hinner. Just nu kokar potatisen för fullt till lunchen och som tur va så fanns det köttbullar i frysen som jag gjorde förra veckan så lunchen idag går snabbt att göra. Det är ju söndag och då skall jag ju upp till Ed för att träna med underbara (fitness) Trude. Idag står ben med fokus på rumpa och baksida på schemat.

Igår blev det inte att jag bloggade alls för när jag väl hade tid och skulle blogga så fungerade inte internet här hemma och på mobilen kunde jag inte logga in. Men det blev i alla fall 1 timme spuinning följt av 1 timma bröst och axlar. Sedan var det hem duscha göra sig i ordning för att möta upp Marie, blev en god lunch på stan och sedan en runda runt bland alla butiker. Sedan va de hem slöa framför en film för jag var så trött efter en heldag med fullrulle. Vilan blev kort för att sedan göra sig i ordning och åka iväg till Hunnebostrand och käka på Bella Gästis, super mysig dag och kväll!

Igår började jag röra runt i mitt matschema och la upp allt på ett nytt och gott sätt. Så de första jag fick göra när jag vakna i morse var att ta en prmenad till spara och köpa frukosten jag skall ha. Mer info om matschamat blir det i ett annat inlägg.

IMG_20130908_080145

Trött tjej i morse

IMG_20130908_084916

Nytt frukost upplägg, 1dl havre 2dl mjölk ½skopa proteinpullver (blandas och dricks ur ett glas) och 1 ägg, 2 skivor kalkon och lite tomat.

IMG_20130908_115251

Lunch på stan

IMG_20130908_115335

Herrsällskapet på Bella Gästis

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats