This is me | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

This is me

Blev lite bloggande igår, men det beror på att de va så psykiskt påfrestande föreläsningar igår i skolan. Det handlade mycket om identitet och utanförskap. Mycket som jag känner igen mig i, har alltid vart den som vart vid sidan om. När vi skulle fundera över vad våran identitet var va de första och ända jag kunde tänka på osynlig. Mycket beror på min förskole och skol gång, under förskolan var jag alltid ensam och hade ingen att leka med. Samma var det första terminen i skolan och det blev väldigt jobbigt att få upp alla minnen igen.

I sommras har jag också fått bekräftat att människor är ingen varelse här på jorden man kan lita på och jag blir bara så arg för jag orkar inte vara ledsen längre. Jag har fått ännu svårare att lita på folk och veta om de verkligen är ärliga. Under hela sommaren har jag bara hört en massa dåliga bortförklaringar till att man 1 timma eller kvällen innan man skall ses inte kan. Har vart allt från att “jag sov jätte dåligt inatt och har huvudvärk” till “oj, jag glömde att jag skulle göra dett”. Andra saker är också att jag bestämt med folk tid och dag men de dyker inte upp eller så hör de inte av sig.

Nu är jag så jävla trött på att vara de osynliga lilla spöket som alla tror de bara kan skyffla undan och ljuga för det. Jag satte stopp redan i sommras när jag ringde mamma å va så arg för att jag satt mitt i stan solen stekte och jag hade ingen bil (den hade Dennis tatt till jobbet) för att kompisen ställde in trippen till stranden! Jag är arg, förvirrad, för jävla sårad och nu får det vara nog!! Jag har bestämt mig, jag skall upp på fitness scenen! Jag har långt kvar men jag skall klara det för går jag upp på den kommer jag inte längre vara osynlig! Så från och med börjar den seriösa sattsningen, så följ min resa mot bikini fitness. FÖR NU HAR JAG FÅTT NOG AV MÄNNISKOR SOM SER RAKT IGENOM MIG!!

tumblr_m50pt0R6ft1r36aj3o1_400

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats