Keep calm and work out | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Keep calm and work out

Det är precis vad jag skall göra alldeles strax. Har precis kommit hem från en mysig lunch med mormor och kusinerna. När jag kom hem såg jag i våran brevlåda att det låg ett stort paket som jag har väntat på . Så min första tanke var “har de fått ner den i detta hålet får jag upp den”. Ni undrar säkert varför jag inte hämtade brevlådsnyckeln, inte så lätt när Dennis har den och är 10mil härifrån. Så jag börjar i alla fall dra och dra och knixa, sen kommer ju självklart vaktis och undrar vad jag gör (haha), men han hjälper snällt till och vips så kom hoodtröjan upp som jag väntat på.

Nej jag kunde inte vänta tills ikväll för det är nu jag skall träna och otålig och bortskämd som jag är skulle jag ha den NU! För nu skall jag gå till gymmet och köra lite discoövningar aka bicep och tricep.

IMG_20130906_142549

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats