Mage, rygg & massage | Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen

Annons

Mage, rygg & massage

Blev ett härligt rygg och mag pass idag med en massa kontakt i ryggen. Att jag äntligen hittat det! Idag var jag i alla fall tillbaka på 14 reps som jag var för 5 veckorsedan. Det var väldigt roligt att se hur man har ökat i övningarna på 5 veckor. Klarar 10kg mer av min egna kroppsvikt i chnis nu, älskart!! har ju som nyårslöfte att klara en chin själv, får se hur det går. Passet såg ut som vanligt, och det hittar ni under kategorin träning.

Till middag idag blev det kyckling potatis och sallad, tråkigt men faktiskt helt okej. Det värsta är bara att jag blivit otroligt sugen på cesarsallad nu under eftermiddagen.. Så det får bli min “cheat meal” denna veckan.

Nu skall jag iväg till gymmet igen, men denna gången skall jag bara massera mig lite i vattenmassagen de har. Kände idag när jag satt på föreläsningen att jag var otroligt stel i nacken. Hade först tänkt göra det efter träningen förut men hade inte med något att äta så tar det nu istället. Hoppas att det kan hjälpa något.

IMG_20130903_184606

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats